Nákupní košík Košík je prázdný 0 Kč

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Společnost N.TIES CLASSIC, provozovatel internetového obchodu www.kravaty-kosile.cz, splňuje zákonem uloženou povinnost o oznámení zpracování osobní údajů Veřejnému registru o zpracování osobních údajů. V registru se nalézá pod registračním číslem: 00053412.
  • Společnost N.TIES CLASSIC, provozovatel internetového obchodu www.kravaty-kosile.cz,si je vědoma skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, charakter osobních údajů. Společnost N.TIES CLASSIC prohlašuje, že si je vědoma důležitosti ochrany takových údajů a dodržování všech zákonných a etických pravidel souvisejících s jejich zpracováním považuje za významnou povinnost vůči svým zákazníkům. Společnost N.TIES CLASSIC disponuje potřebnými operačními funkcemi pro ochranu důvěrných a osobních informací.
  • Společnost N.TIES CLASSIC při své činnosti neposkytuje ani neprodává osobní informace o svých klientech třetím osobám, neshromažďuje, ani nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích, především osobní údaje o národnostním, rasovém, nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženském a filozofickém přesvědčení, trestné činnosti, zdravotním stavu a sexuálním životě.

Neregistrovaní uživatelé

  • Příchodem na stránku se některé informace, jako například odkazující stránka nebo Vaše IP adresa, země, zapisují automaticky jako součást operací probíhajících na našich stránkách. Pro využití některých speciálních produktů, služeb, nebo pro účast v soutěžích může Společnost N.TIES CLASSIC požadovat poskytnutí informací v on-line dotaznících. Také Vám může nabízet účast v průzkumu, nebo jiných on-line aktivitách. Poskytnutí informací v on-line dotaznících je vždy dobrovolné, tzn. nemusíte tyto informace poskytnout. V takovém případě se však některé produkty a služby stávají pro Vás nedostupné.

Registrovaní uživatelé

  • Vzhledem k tomu, že společnost je vázána závazky vyplývajícími ze smluvních vztahů s jejími partnery, stejně jako s některými technickými omezeními vyplývajících z charakteru nabízených služeb a produktů, jsou nadstandardní služby a funkce na webových stánkách www.kravaty-kosile.cz jen registrovaným uživatelům. Registrovaným uživatelem se stává každý, kdo provede svou registraci vyplněním registračních údajů v příslušném formuláři. Registrace je dobrovolná a bezplatná a nevyplývají z ní žádné závazky s výjimkou povinnosti respektovat obchodní podmínky společnosti a pravidla pro manipulaci s materiály chráněnými autorskými zákony. Registrovaný uživatel poskytuje společnosti také své osobní údaje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, především své jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo, adresu elektronické pošty a další doplňující údaje. Pro shromažďování a zpracování takových údajů vyžaduje zákon souhlas osoby, která tyto údaje o sobě poskytuje, proto je udělení tohoto souhlasu společnosti nevyhnutelnou podmínkou pro dokončení registrace. Souhlas se shromažďováním a zpracováváním osobních údajů ve smyslu uvedeného zákona dává osoba společnosti bez omezení rozsahu, a to na dobu neurčitou. Souhlas může osoba kdykoliv odvolat. Společnost je v takovém případě povinna nakládat se všemi zpracovanými osobními údaji podle znění uvedeného zákona. Odvoláním souhlasu však ztrácíte přístup k nadstandardním službám. Souhlas uděluje osoba společnosti k obchodním a marketingovým účelům a to na neomezenou dobu.

Použití informací

  • Požadované informace obsahují kontaktní údaje (jméno, příjmení a dodací adresu) a demografické údaje (pohlaví, věk, pozice ve firmě). Kontaktní údaje jsou používány k zasílání nejnovějších materiálů a katalogů. Ostatní informace z registrace jsou používány na tvorbu personalizovaného obsahu a služeb na stránce. Společnost N.TIES CLASSIC také profiluje Vaše aktivity na stránce, z důvodu nastavení Vašeho osobního účtu a přizpůsobení služeb a nabídek Vašim požadavkům a zájmům.

Newsletter

  • Požádáním o zasílání newsletteru poskytujete Vaši e-mailovou adresu. Společnost N.TIES CLASSIC využije Vaši e-mailovou adresu výhradně pro účely zasílání informací o svých službách, nabídkách a speciálních výhodách.

E-mail

  • Společnost N.TIES CLASSIC neprodává ani neposkytuje seznam e-mailů třetím osobám. Společnost N.TIES CLASSIC Vám může poslat e-mailem oznámení o Vaší poslední objednávce nebo o jejich speciálních nabídkách a speciálních výhodách. Tyto informace budou odeslány na e-mail, který je uveden v registračním formuláři.

Kompletní obchodní podmínky naleznete zde.

Přihlášení